La falla Santa Anna de Sagunt ha convocat els seus premis al millor contingut didàctic i cultural dirigit al públic infantil publicat en un llibret de falla; es tracta d’un reconeixement la quantia econòmica del qual ascendeix a 400 euros, 200 d’ells per al premi Santa Anna, obert a totes les comissions falleres de la Comunitat Valenciana, i els diners restants per al guardó Josep Maria Francés i Duato, restringit únicament a les falles de la comarca del Camp de Morvedre.

PremioSantaAnna16_ 1

Els continguts didàctics i culturals que deuen presentar les falles que vulguen participar en aquest concurs poden tindre forma de conte, article, poema, amb un mínim de 25 versos sense explicar l’explicació de la falla, activitats dirigides als xiquets, jocs, textos teatrals breus, etc…, tots ells relacionats amb la temàtica de la comissió infantil.

El termini de presentació dels originals es tancarà el pròxim 12 de febrer de 2017 i els guanyadors d’aquests dos guardons es donaran a conèixer setmanes després durant la presentació del llibret de la falla Santa Anna. Per a tots aquells interessats, es poden consultar les bases d’aquest certamen en la web www.fallasantaanna.com.