Des de dijous passat 29 de juny i fins al diumenge 2 de juliol, els camps del Xulla de Sagunt van acollir el campionat de futbol 7 organitzat per la delegació d’Esports de la Federació Junta Fallera de Sagunt. Durant l’última jornada, van estar també presents les Falleres Majors de l’entitat festiva comarcal, Raquel Martín i Genovés i la xicoteta Ana Isabel Dorado i Capsí, que van realitzar el servei d’honor en la final d’aquesta competició acompanyades pel president, Rafael Burgos, i el vicepresident de Comunicació, David Pardo.

Futbol7_17_8

Un any més, l’equip de la falla Plaça Rodrigo s’ha proclamat com a vencedor d’aquest campionat després de guanyar una renyida final a la comissió El Tabalet posat que el marcador final va demostrar l’igualat que va estar la trobada que al final es van portar els taronges per 4-3.

Futbol7_17_6 Futbol7_17_2

Quant a la lluita pel tercer i quart lloc, també es va viure una lluita de titanes entre les falles Plaça Mare Nostrum i El Tronaor els qui van arribar al final del partit empatats a tres gols; finalment, aquesta trobada es va haver de dilucidar en la tanda de penalties que es va portar El Tronaor per 3-2.

Futbol7_17_5