La Falla Plaça Rodrigo de Port de Sagunt va ser la representant de la Federació Junta Fallera de Sagunt en el concurs de playbacks “Junts molem més” organitzat per la Junta Central Fallera de València i on es van donar cita, en la Sala Canal, els guanyadors dels diversos concursos realitzats en diferents localitats de la Comunitat Valenciana. En l’acte van estar presents el president de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Rafael Burgos, i el vicepresident de Festejos, Aitor Muñoz, així com un nodrit grup de fallers del Camp de Morvedre.

ChampionsPlaybacks17_ 3

ChampionsPlaybacks17_ 5

D’aquesta manera, els integrants de la falla Plaça Rodrigo van tornar a posar en escena l’espectacle basat en el musical de Disney, “La Bella i la Bèstia”, amb el qual van aconseguir el premi al millor playback en el certamen organitzat per la Federació Junta Fallera de Sagunt que es va celebrar el passat mes de febrer en la carpa que es va muntar per a tal efecte en l’aparcament del pavelló poliesportiu René Marigil de Sagunt.

ChampionsPlaybacks17_ 2 ChampionsPlaybacks17_ 1

La comissió de Port de Sagunt va finalitzar en una meritòria vuitena posició de les deu comissions falleres que van participar en aquesta primera edició del concurs de Junta Central Fallera de València en la qual es va imposar la falla Plaça de Lepant de la Junta Local Fallera de Benetússer amb el seu playback titulat “Glòria a Cuba”. Per la seua banda, el segon premi va ser per a “Balla amb mi” de la comissió Antoni Pardo de la Junta Local Fallera de Torrent mentre que el tercer va ser per a la falla Dos de Maig de la Junta Local Fallera de Paterna que van posar en escena “Priscilla Reina del Desert”.

ChampionsPlaybacks17_ 4 ChampionsPlaybacks17_ 6

En aquest esdeveniment, que va estar presidit per la Fallera Major de València 2017, Raquel Alario, i la seua Cort d’Honor, també es va fer lliurament de guardons a la millor interpretació tant masculina com a femenina. Així doncs el millor intèrpret masculí va ser Francisco de la Hoz de la Falla Monastir de Poblet- Aparici Albiñana “l’Antiga de Campanar” de Junta Central Fallera de València mentre que la millor interpretació femenina va ser María Dolores Contreras de la Falla Antoni Pardo de la Junta Local Fallera de Torrent, els qui també van aconseguir el guardó a la millor escenografia.

 

FOTOS: FOC DE MORVEDRE