La Falla Plaça Rodrigo i Adjacents inaugura una exposició d’indumentària valenciana en el seu casal. La mostra, que es celebra dins de la programació d’activitats preparades amb motiu de la Setmana Cultural, tindrà lloc el pròxim divendres a partir de les 19:30 hores.

En ella, col•laboraran firmes de la talla de Aguas de Marzo, Esperanza Pradas, Ilusión, Margarita Vercher, Vichus, Abanicate, Gremio de Indumentaristas i L’u i dos, els que exposaran dos dels trages oficials de l’actual Fallera Major de València, Estefanía López. A més, participaran alguns indumentaristes locals com són Isabel Nois i L’Antiga. L’exposició podrà visitar-se fins al dissabte a les 14 hores en el casal de l’Associació Cultural.

A més, el pròxim diumenge a les 18 hores el Teatre del col•legi Begoña de Port de Sagunt acull la desfilada d’indumentària valenciana, en el que participarà, a més d’algunes de les firmes esmentades de major prestigi de València, Orfebreria Castillo. Les entrades poden adquirir-se en Floristeria Sayas, L’Antiga o Luxmar. La recaptació de l’esdeveniment es destinarà íntegrament a la Asociación Todos con Diego.

DesfileRodrigo