Falles de Sagunt

Festa d’Interés Turístic Nacional

<!--:es-->La Falla Plaza del Sol vence en el Campeonato de Pádel <!--:--><!--:va-->La Falla Plaça del Sol guanya el Campionat de Pádel <!--:-->

Tras meses de competición, finalmente, se han celebrado las últimas partidas del Campeonato de Pádel que, anualmente, organiza la delegación de Deportes de la Federación Junta Fallera de Sagunto.

Padel18 (1) Padel18 (2)

En esta ocasión, la falla Plaza del Sol ha logrado la victoria en esta competición tras ganar la final a la comisión Teodoro Llorente con un resultado de 6-2, 6-3; por su parte, en la final de consolación se impuso la falla Luis Cendoya que se alzó con la tercera posición del campeonato tras ganar a Churruca-Hispanitat por 6-0, 6-4.Després de mesos de competició, finalment, s’han celebrat les últimes partides del Campionat de Pádel que, anualment, organitza la delegació d’Esports de la Federació Junta Fallera de Sagunt.

En aquesta ocasió, la falla Plaça del Sol ha aconseguit la victòria en aquesta competició després de guanyar la final a la comissió Teodoro Llorente amb un resultat de 6-2, 6-3; per la seua banda, en la final de consolació es va imposar la falla Luis Cendoya que es va alçar amb la tercera posició del campionat després de guanyar a Xurruca-Hispanitat per 6-0, 6-4.