Falles de Sagunt

Festa d’Interés Turístic Nacional

<!--:es-->La falla Plaza del Sol se proclama vencedora del campeonato de Baloncesto 3×3<!--:--><!--:va-->La falla Plaça del Sol es proclama vencedora del campionat de Bàsquet 3×3<!--:-->

La falla Plaza del Sol de Puerto de Sagunto se ha alzado con la victoria del campeonato de Baloncesto 3×3 organizado por la delegación de Deportes de la Federación Junta Fallera de Sagunto que se celebró en las instalaciones del pabellón polideportivo José Veral. Esta comisión de la localidad consiguió imponerse a la falla Plaza Rodrigo en la final de la competición con un tanteo de 21-7.

Baloncesto16_1

Baloncesto16_6

Baloncesto16_3

En cuanto a la final de consolación, donde se jugaba la tercera y cuarta posición, fueron las comisiones La Marina y Teodoro Llorente las que se enfrentaron en un igualado partido que finalizó con empate y que, finalmente, ganó la primera falla en los tiros libres por lo que La Marina completó el podio de esta competición.

Baloncesto16_4La falla Plaça del Sol de Port de Sagunt s’ha alçat amb la victòria del campionat de Bàsquet 3×3 organitzat per la delegació d’Esports de la Federació Junta Fallera de Sagunt que es va celebrar en les instal·lacions del pavelló poliesportiu José Veral. Aquesta comissió de la localitat va aconseguir imposar-se a la falla Plaça Rodrigo en la final de la competició amb un resultat de 21-7.

Quant a la final de consolació, on es jugava la tercera i quarta posició, van ser les comissions La Marina i Teodoro Llorente les que es van enfrontar en un igualat partit que va finalitzar amb empat i que, finalment, va guanyar la primera falla en els tirs lliures pel que La Marina va completar el podi d’aquesta competició.