ArtistasLuisCendoya22

La falla Luis Cendoya de Port de Sagunt ja ha fet públics els noms dels artistes encarregats de realitzar els seus monuments fallers per al pròxim exercici faller 2021-2022. En aquesta ocasió, aquesta comissió de la ciutat ha decidit renovar tant a Antonio Andrés Sánchez per a la realització de la seua falla infantil com al burrianense José Luis Pascual Nebot, més conegut com ‘Pepi’, per a l’adulta.

Així doncs, aquesta comissió de la ciutat tornarà a renovar amb José Luis Pascual Nebot ‘Pepi’, integrant del Gremi Provincial d’Artesans i Artistes Fallers de Borriana amb qui duran a terme el seu segon projecte en comú, a l’espera de poder veure plantada la falla preparada per a l’exercici 2020-2021. Aquest conegut artista ha plantat falles en diverses poblacions com Burjassot, Cullera, Gandia, Torrent, Silla, Manises o València, ciutat on actualment treballa amb la comissió Plaça del Mercat Central, que milita en 1ªA.

De la mateixa manera, Luis Cendoya també ha decidit renovar la seua confiança en l’artista infantil, Antonio Andrés Sánchez, qui, a més, és membre de la pròpia comissió en la qual plantarà la seua setena falla consecutiva després d’haver aconseguit, en l’últim exercici faller en el qual es van plantar els monuments, el de 2018-2019, el primer premi de la secció primera, així com el premi a la millor pintura.

«Malgrat les circumstàncies, som una falla que hem demostrat el compromís amb els nostres artistes fallers. L’any passat, sense saber si podríem plantar els monuments, decidirem renovar amb ells, i enguany hem volgut dissipar qualsevol incertesa comprometent-nos ja per a les Falles de 2022. Esperem poder plantar falles al llarg d’aquest any 2021 i així podrem comptar al març de 2022 amb dos projectes nous que ens tornaran a il·lusionar tant com els que estan guardats a l’espera de poder eixir al carrer», ha afirmat el president de Luis Cendoya, Pedro Mas.