TeatroCendoya_17

Dissabte que ve, 17 de juny, a partir de les 23 hores en els Jardins del Centre Cívic de Port de Sagunt, tindrà lloc la representació de l’obra A través del paso, un espectacle musical, teatral, audiovisual i de dansa que forma part del programa 100 anys de Siderúrgia, que està organitzat per l’Ajuntament de Sagunt.

L’espectacle, l’entrada del qual serà gratuïta, està dirigit per Rafael Garrido i comptarà amb l’actuació de la Banda Simfònica de la Unión Musical Porteña, dirigida per Jorge Vivas Baquero. En aquesta ocasió, comptaran amb les veus solistes dels cantants Iván Martínez i Ester Lluch que interpretaran conegudes cançons per a tots els públics.

Per la seua banda, el grup de teatre de la falla Luis Cendoya serà l’encarregat de posar en escena el text creat per les periodistes locals Palmira Benajas i Rosa Belda, mentre que el Grup de Dansa Aescena, dirigit per la també coreògrafa i ballarina de la localitat Magdalena Forts, serà l’encarregat de la part de dansa de l’espectacle.

A través del paso està ambientada en Port de Sagunt però en dues èpoques diferents amb un nexe d’unió, un dels personatges viatja d’una a una altra per culpa d’una estranya maledicció; amb aquest canvi d’escenari, el misteriós personatge, que serà reconegut pels més majors, descobreix com pot canviar una ciutat en cinc dècades.