BalonmanoRomano_1

La Falla El Romano i el CBM Port Sagunt organitzen conjuntament el seu primer torneig solidari d’handbol amb motiu de l’aturada vacacional nadalenca i amb l’única pretensió que els xavals gaudisquen i seguisquen coneixent aquest meravellós esport, a més de col·laborar en la recollida d’aliments per a les persones més necessitades, en favor del Banc d’Aliments de Sagunt.

El torneig es durà a terme durant el matí del dia 10 de Gener en el Pavelló Casa de la Joventut de Sagunt. El torneig s’iniciarà a les 9 del matí i té prevista la seua conclusió sobre les 14 del migdia.

Cada equip participant aportarà la seua donació solidària, en forma d’aliments no peribles, els quals es donaran al Banc d’Aliments de Sagunt. A més, tot aquell que acudisca durant el torneig i vulga col·laborar, s’arreplegarà aliments durant tot el matí per a aquesta bona causa.

El torneig contempla la participació d’equips de categoria Cadet i Infantil Masculina, és a dir, jugadors nascuts de 1999 d’ara endavant.

Els equips participants en el torneig seran: CBM Port Sagunt, C.A.H. Onda, BM Castelló B i EEM Picassent-Alcasser.
Hi haurà animació musical durant tot el matí, la qual amenitzarà els partits i deslliurament de trofeus en concloure el torneig

Us esperem!