PalleterBocetos2015_1
Una any més i amb est són ja 40 anys plantant falles. La Falla El Palleter de Port de Sagunt va realitzar la presentació en públic dels seus projectes per a les Falles 2015, tal com és habitual en els últims anys tots dos monuments, gran i infantil participaran en la SECCIÓ ESPECIAL de la FJF DE SAGUNT.

Aquest acte celebrat la nit del passat dissabte 15 de novembre en el Casal de la pròpia Falla va estar presidit pels màxims representants de la Comissió i al que va acudir nombrós públic, va comptar amb la presència del gran Artista Faller Paco López Albert que va actuar com a MODERADOR, un dels mes prestigiosos i premiats artistes amb els quals expliquen les Falles de València, del que cal destacar sobretot el seu treball, els 10 anys plantant en Falla Convent Jerusalem de València, amb diversos primers premis en la Secció Especial.

Es va iniciar l’acte amb la projecció d’un video en el qual es feia un breu repàs al final de l’exercici passat amb la cremá de les seues 2 monuments i un breu i ràpid repàs als 40 anys d’història de la Comissió, animant a seguir la línia de treball realitzada fins avui per i per a la festa de les falles, molt especialment per la important aposta que cada any realitza amb els seus monuments fallers.

Paco López va agrair en primer lloc la invitació a la Comissió de la Falla El Palleter per la invitació a participar en aquest acte, ressaltant la gran amistat i admiració que sentia per la persona que li va iniciar en aquest món de les falles i que per al que va ser i segueix sent EL SEU GRAN MAESTRO amb el qual ha compartit grans moments, el reconegut artista de la localitat ALBERTO RAJADELL DIAZ.

PalleterBocetos2015_2

Alberto Rajadell, sens dubte l’artista amb mes prestigi de la nostra ciutat amb més de mig centenar de monuments com a aportació a les falles del “cap i casal” a més de nombroses falles en altres localitats, amb alguns que altres primers premis, però principalment hi ha destacar el seu pas per Convent Jerusalem, Cuba-Buenos Aires, l’Antiga de Campanar i Ferroviària en la Secció Especial, falles amb les quals va aconseguir estar en 3 ocasions entre els 3 primers premis.

Alberto Rajadell va descobrir al costat de la Fallera Major de la Comissió María José Vila Díaz i el President de la mateixa Francisco Solera Calderaro l’esbós i la maqueta que amb el lema “ELS FALLES, UNA FESTA QUE ENAMORA” competirà en la SECCIÓ ESPECIAL DE FJF DE SAGUNT en les falles 2015.

Monument que segons l’artista vol mostrar les belleses i meravelles de la nostra festa, i tal com resa el seu lema una festa que enamora a tot aquell que l’arriba a conèixer, compta amb la important col·laboració de Paco López que ens farà gaudir de l’espectacularitat de la seua pintura i detalls amb els quals ens té acostumats.

PalleterBocetos2015_3

A continuació va correspondre el torn a SERGIO GOMEZ FERRER, gran Artista alacantí que per segon any consecutiu realitzarà el monument infantil, amb el qual espera repetir l’èxit de l’any passat com a guanyador del màxim guardó de les Falles de Sagunt i del que recentment vam conèixer la notícia de ser l’Artista que realitzarà també per segon any consecutiu la Foguera Oficial infantil de la ciutat d’Alacant.

Artista de gran prestigi no solament a Alacant, ciutat en la qual ja ha aconseguit importants premis tant en la Secció Especial com en la resta de categories, “ninots indultats” i millors ninots de la seua secció, també fer constar la progressió d’aquest jove artista que any rere any va superant-se i aconseguint estar entre els millors en les Falles de València, realitzar per segon any consecutiu la Falla de Sueca Literato Azorin de Secció Especial de València dóna prova d’açò.

Sergio Gómez va agrair en primer lloc a la Falla El Palleter en nom propi i de tot el seu equip, el tracte rebut durant el passat exercici, molt especialment durant la Plantá així com el poder seguir treballant al costat de l’equip de seguiment que conforma aquesta comissió per als seus monuments.

Va ressaltar la importància que açò té per a intentar aconseguir la millora contínua i estar a l’altura sempre dels millors en aquest apartat, també va voler deixar constància de l’important que para ell era el poder compartir plaça amb 2 “monstres” així literalment ho va expressar en referir-se als seus companys per a aquest pròxim exercici com el són Alberto Rajadell i Paco López.

A continuació va donar unes breus pinzellades del que serà el nou projecte per a aquestes pròximes falles que amb el lema “The winner is… Sagunt!!! Vol mostrar el que serà la nostra ciutat en el futur any 3.000, basant-se en els importants projectes que els propis ciutadans aportarien a través d’un concurs promogut pel propi Ajuntament de la ciutat.

Com bé va indicar, en primer lloc espera tornar a captivar el cor i fer gaudir com així va ocórrer en el passat exercici, tant dels mes xiquets de la Comissió com també dels mes grans.

Seguidament i al costat dels màxims representant de la comissió infantil com són la Fallera Major Infantil Helena Martínez Pérez i el seu President Pablo Solera Ferrer van descobrir tant l’esbós com la maqueta que igual que la falla gran competirà en la SECCIÓ ESPECIAL DE FJF DE SAGUNT en les falles del 2015.

Una vegada fets públics tots dos projectes es va procedir al lliurament de detalls i records per als artistes i col·laboradors en aquest acte que va acabar amb una exquisida degustació gastronòmica que van poder gaudir tots els assistents a l’acte.