La falla El Mocador continua amb la seua labor solidària en aquest exercici 2017-2018. És per aquest motiu pel qual, en la presentació de les seues Falleres Majors, que se celebrarà dissabte que ve, 13 de gener, a les 19 hores en l’Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt, han decidit seguir per aquesta línia i regalar solidaritat.

MocadorMacdonald

Així doncs, aquesta comissió de Sagunt lliurarà als màxims representants de les comissions que acudisquen a aquest esdeveniment un regal solidari. I és que, la falla El Mocador ha decidit fer un donatiu a la Casa Ronald McDonald de València, una entitat que treballa per a facilitar la vida als xicotets i xicotetes hospitalitzats, així com a les seues famílies i que les seues Falleres Majors i presidents van poder conèixer d’a prop després de la visita realitzada pels mateixos la passada setmana.
A més, com han informat des d’aquesta comissió, s’ha decidit en l’assemblea general d’El Mocador que el pressupost destinat als rams de flors que habitualment es lliura a les falleres en aquest esdeveniment, es reduïsca a la meitat perquè aqueixa quantia es destine també a la Casa Ronald McDonald de València.
«Retornar a les famílies la calor i el suport d’una “llar fóra de la llar”, el regal de la quotidianitat, és nostra principal missió, perquè pensem que per a un xiquet hospitalitzat, tenir als seus pares a prop és una part important de la seua recuperació», expliquen des de la Fundació Infantil Ronald McDonald la casa de la qual a València va ser inaugurada el 28 de febrer de 2013 en el recinte hospitalari de l’Hospital Universitari i Politecnic LA FE.