El Mocador participa a “La Gala de la Solidaritat Fallera“ de Junta Central Fallera

La seua col·laboració amb les ONG, Càritas, Fundació Ronald McDonald, CIM Burkina, a més del seu projecte inclusiu i igualitari han estat reconeguts arreu de tot el territori valencià.

MocadorSolidari18_1

Enguany la comissió saguntina ha gestionat un projecte orientat a la xicalla i les dones. La col·laboració s’ha desenvolupat amb donacions de roba, aliments i la seua tradicional Campanya Cap Infant sense Joguet a Nadal, amb l’ONG, Càritas. La donació de l’import monetari dels rams de flors de l’exaltació de les seues FFMM i el regal que els seus representats donen a altres falles a la Fundació Ronald McDonald que treballen amb els familiars d’ infants hospitalitzats fent una llar fóra de la llar. Per últim, a escolaritzar infants i projectes inclusius amb la dona, al país africà de Burkina Faso amb una subhasta solidària d’il·lustracions d’artistes de primer ordre internacional.

Les seus coordinadores Maria Gaspar i Esther Argente declaren:” destaquem la gran qualitat humana i el gran treball que fan estes ONG, estem molt satisfetes de poder aportar alguna cosa a les persones que va destinada la nostra desinteressada col·laboració ”