cartell influencersIE

El grup de Falles Innovadores i Experimentals “Falles I+E” presentarà de manera conjunta els projectes de les huit comissions què integren aquest grup per a les Falles de 2015. Serà el dissabte 13 de desembre, a les 11:30h., a la seu de la Federació de Falles Benicalap-Campanar (Camí de Barraques de Lluna, 10. València). A l’acte s’afegirà la Falla Alfara del Patriarca-Periodista Gil Sumbiela, comissió que no pertany al grup però que comparteix el seu esperit experimental i innovador.

Les comissions Avinguda Blasco Ibáñez (Carlet), Plaça Sant Joan i voltants (Xirivella), Lepanto-Guillem de Castro, Plaça de Jesús, Castielfabib-Marqués de Sant Joan, Nou Campanar, i Els Somnis (València) presentaran els seus projectes de manera conjunta en un acte en què tant els projectes com els artistes i autors seran els màxims protagonistes. Encara que alguns projectes ja són públics, d’altres com els de Avinguda Blasco Ibáñez o Els Somnis es presentaran per primera vegada. Com a membre d’aquest grup de falles també hi assistirà la Falla El Mocador, què durà a València la seua proposta de Miguel Balaguer,
#Innovem, per a les Falles de 2015.

Així es mostraran un total de 12 projectes, entre infantils i grans, què seran aquells que el comitè d’experts 2015 visitarà i analitzaran al mes de març durant la setmana fallera una vegada plantades les falles.

I+E+B= Taula Experimental Bloggera

Juntament amb la presentació d’esbossos la seu de la Federació de Falles Benicalap-Campanar acollirà la taula redona “I+E+B= Taula Experimental Bloggera” en la què parlarem de gestió de blogs a nivell local i nacional i quina relació poden tindre la moda, el protocol, el disseny, la gastronomia i les falles.

La xerrada comptarà amb els “influencers” María Gómez (fashion blogguer), Xavi Calvo (disseny gràfic i comunicació), Xavi Serra (blogguer de falles), Daqui Gómez (blogguer de protocol i elegància), Olga Cano (periodista i blogguera a gourmetvalencia.net) i Clara Montesinos (co-founder i CMO d’influencity.es). La periodista, politòloga, fallera i molt inquieta Pepa Gómez exercirà de moderadora de la taula.