La nit del 19 de març és una de les més emotives i tristes de tota la setmana josefina al Camp de Morvedre ja que, amb la cremà dels monuments fallers, es posa punt i final a la festa fallera. En primer lloc varen ser les falles infantils les que varen ser past de les flames ja que, al voltant de les 22 hores, totes elles varen ser cremades. La Fallera Major Infantil de Federació Junta Fallera de Sagunt, Ada Fraj, i la seua Cort d’Honor varen acudir a la cremà de la falla de la màxima representant fallera infantil, La Victoria i, després, a la que va aconseguir el primer premi de la secció especial, El Palleter.

Crema15_2

Crema15_3

Crema15_4

Crema15_5

Crema15_6

Posteriorment varen ser el monuments majors els que varen começar a cremar-se en ordre invers als premis que havien obtingut. Així donc, la Fallera Major de Federació Junta Fallera de Sagunt, Maria Moliner, va acudir a la cremà de la seua comissió Plaça del Sol per a, després, acudir a la guanyadora d’enguany, El Palleter. Junt a ella, la delegació oficial de la Targa Cecina 2015 també va poder gaudir d’aquest espectacle de foc.

Crema15_7

Crema15_12

Crema15_11

Crema15_10

Crema15_9

Crema15_8

Així doncs, amb els monuments cremats i tornada la realitat, les comissions falleres del Camp de Morvedre despedien la festa josefina de l’any 2015 per a començar a treballar per un nou exercici faller que va començar el mateix 20 de març. BENVINGUDES FALLES 2016!!!

FOTOS: PACO BONO