El dilluns 24 de Febrer tingué lloc la presentació del llibret de l’A.C. Falla la Vila, al Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. A l’acte acudiren l’Alcaldesa en funcions María José Carrera, així com les edils de Cultura, Asun Moll, i Turisme, Natalia Antonino. També la més alta representació del món faller Saguntí va voler estar present a l’acte, amb les seues Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Aitana Gonzàlez i Sandra Ordiñaga al capdavant.

VilaLLibret20_1

El llibret de la Falla la Vila du per nom “GASTROVILA” i es un receptari a l’antiga, en aspecte i en contingut, però a la vegada es un recorregut per tota la cadena alimentària, des del cultiu del producte fins a l’elaboració dels plats més exquisits, des del fang de l’horta, fins als fogons de cases humils o cuines reconegudes a nivell nacional i internacional.

Col·laboradors com Javier Furtado, de l’empresa Cervesa Tyris, o David Montero, xef valencià es donaren cita per a compartir la seua experiència durant el procés de creació del llibre.

També estigueren presents altres col·laboradors com Jordi Sanhermelando, creador de la portada, o Yogur de Fresa, empresa encarregada del disseny i la maquetació, així com José Cuenca, Dr. En Biotecnologia i creador d’un article sobre la situació dels cítrics a la comunitat que fou comentat especialment pel moderador de l’acte.

VilaLLibret20_2

Acte que va finalitzar amb un vi d’honor i una cata de productes que tots ells tenen la seua recepta i es poden trobar a “GASTROVILA”.