Falles de Sagunt

Festa d’Interés Turístic Nacional

<!--:es-->La A.C. Falla Els Vents organiza una campaña de RECOGIDA DE ROPA SOLIDARIA.<!--:--><!--:va-->L’A.C. Falla Els Vents organitza una campanya d’ARREPLEGA DE ROBA SOLIDÀRIA.<!--:-->

VentsRecogidaRopa17

Aprovechando que llega el calor, y se hace cambio de temporada en los armarios, la mejor manera de hacer limpieza de ropa que almacenamos año tras año y no utilizamos por diferentes motivos, és, donarla a aquellos que tenemos cerca y la necesitan.

Por ello la A.C. Falla Els Vents, inicia este mes de Junio una campaña de recogida de Ropa Solidaria, la cual será donada íntegramente a la Parroquia de Jesús Obrero.

Durante los viernes 9,16 y 23 de Junio de 18h a 20h y domingo 25 de 11h a 19h, el Casal situado en la Calle Vent de Gregal n°17 B, estará abierto a todo aquel que quiera colaborar con la causa, llevando su ropa.

VentsRecogidaRopa17

Aprofitant que arriba la calor, i es fa canvi de temporada en els armaris, la millor manera de fer neteja de roba que emmagatzemem any rere any i no utilitzem per diferents motius, és, donar-la a aquells que tenim prop i la necessiten.

Per això l’A.C. Falla Els Vents, inicia este mes de Juny una campanya d’arreplega de Roba Solidària, la qual serà donada íntegrament a la Parròquia de Jesús Obrer.

Durant els divendres 9,16 i 23 de Juny de 18h a 20h i diumenge 25 de 11h a 19h, el Casal situat en El Carrer Vent de Gregal n°17 B, estarà obert a tot aquell que vullga col·laborar amb la causa, portant la seua roba.

Novetats recents

Les Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO

Cerca

Calendari

© 2023 ZapInformática