El dijous 16 de febrer de 2017 a les 19:30 en el teatre Begonya de Port Sagunt va tindre lloc la presentació del llibret d’este eixercici de la A.C. Falla La Marina, un acte que va estar molt concorregut i que no deixe indiferent a ningú, ya que el llibret baix el lema de “Seduccions” va voler que la falla fora més accessible i participatiu, els texts del llibret estan radiats i junt en el llibret en sí, estan penjats en la pàgina web de la falla www.fallalamarina.es, a la qual es podrà accedir des del mateix Llibret per un còdic QR, en açò la falla ha volgut que qualsevol persona puga gojar de les colaboracions lliteràries publicades.

LlibretMarina17 (2)

Este acte ha estat presidit per les Falleres Majors de la falla La Marina, Mª Pilar Llorens i la menuda Marta Estal, acompanyades dels seus presidents, Alberto Cebrián i Cristian Císter, i ha contat en la presència de les màximes representants de la festa josefina en la comarca, Raquel Martín i Ana Isabel Dorat, aixina com del regidor de Cultura del consistori saguntí, José Manuel Tarazona.

LlibretMarina17 (3)

Despuix de l’acte en el Casal de la falla, va tindre lloc un vi d’honor amenisat pel grup de música indie de la localitat “Freak Frogs”.

LlibretMarina17 (4) LlibretMarina17 (1)

Enguany les nostres falla nos hem sumat al circuit de falles accessibles d’ONZE. On contarem en les crítiques en braille i àudio com el nostre llibret d’enguany.