El passat 16 de maig, l’Associació Cultural Falla Eduardo Merello realitza la seua tradicional Creu de Maig. Els actes van començar el divendres 15 de maig, amb un multitudinàri sopar de cabasset per a preparar la Creu, l’endemà i, una vegada col·locada la Creu en el carrer, els nombrosos fallers que van acudir van disfrutar d’una gran paella en el casal. Ja a la vesprada, va tindre lloc l’acte litúrgic, a les 19:00 hores va començar amb la benedicció de la Creu per part del Rector de l’Església de la Mare de Déu del Carme, i després d’una demostració del folklore valencià per part de Grup de Danses “Els Fallers”, va tindre lloc l’ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats, patrona dels valencians.

CruzMayoMerello_15 (5)

L’acte va estar presidit per les Falleres Majors d’Eduardo Merello, Sandra Jurat Cintas i Azahara Sáez Porras, que van estar acompanyades per les nous Presidents, Adrián i Alberto Blasco Rebull i José Manuel López. La Federació Junta Fallera de Sagunt acompanya Merello en aquest acte, on ofrenà la Fallera Major Infantil, Ada Fraj López, acompanyada pel Vicepresident Primer, Vicente Martín Villalba.

CruzMayoMerello_15 (4)

CruzMayoMerello_15 (2)

CruzMayoMerello_15 (1)

Una vegada finalitzat l’acte, tots els assistents van gaudir d’un vi d’honor en l’interior del casal, on el Vicepresident de Junta, va rebre un regal de part dels Vicepresidents de Merello, gest que Vicente es toma amb humor i va agrair a tota la falla.

A la nit i per a finalitzar la jornada, va haver-hi un sopar per a tots els fallers.