El periodista i presentador José Ángel Ponsoda, serà l’encarregat d’exaltar a les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt per a aquest nou exercici 2014 – 2015, María Moliner i Ada Fraj.

Aquest acte d’exaltació tindrà lloc dissabte que ve 27 de Setembre, a les 18 hores, en el Teatre Romà de Sagunt.

Ponsoda2

José Ángel Ponsoda és una persona molt coneguda en la televisió valenciana que com ell mateix es defineix ” … simplement algú que estima el periodisme, la comunicació i les relacions humanes”.

Ha treballat per a diversos mitjans de comunicació. Un d’ells va ser Canal 9 Ràdio Televisió Valenciana, on va treballar de manera ininterrompuda des de 1999 fins al 2006, encara que en anys posteriors ha seguit vinculat a Canal 9 en diferents treballs.

Durant tota la seua marxa en la cadena autonòmica (1999-2006) s’ha encarregat de redactar, presentar davant les càmeres o posar la seua veu retransmetent tots els programes especials relatius a les Falles i altres esdeveniments festius, socials i culturals de la Comunitat Valenciana.

També ha realitzat els mateixos treballs durant els anys 2010, 2011 i 2012.

Durant el lapse d’anys comprés entre 1999 i 2006 cal destacar “Punt de Mira”. Informatiu sobre successos, històries humanes i curiositats un dels programes que més temps es va mantenir en pantalla, sis anys ininterrompudament, i que va ser un dels espais que millors resultats d’audiència va oferir a la cadena autonòmica.

puntmira1 puntmira2

Després de sis anys d’emissió de “Punt de Mira”, durant els primers mesos del 2006, els responsables de programació de la cadena autonòmica van oferir un nou projecte a José Àngel Ponsoda, encarregar-se de la conducció del programa “El Mediador”, realitzat per la productora valenciana FX Produccions i emès en Prime Time setmanalment. “El Mediador” era un “docu-show”. que tractava sobre conflictes reals entre dues parts enfrontades, històries humanes que el mediador (el presentador del programa: José Ángel Ponsoda) s’encarregava de solucionar, investigant el problema, acudint als llocs reals del conflicte, parlant amb ambdues parts, posant-les en contacte i intentant arribar a un acord. Tot açò davant les càmeres, gravat en temps real.

mediador1 mediador2

José Ángel Ponsoda també ha treballat en cadenes de televisió a nivell Nacional com en el cas d’Antena 3 Televisió conduint “L’Hora de la Veritat”. Tots els diumenges en horari de “late-night”. Programa que tenia com a base argumental la prova del *polígrafo i la prova del *pupilómetro perquè protagonistes anònims demostraren la seua innocència en casos d’infidelitats, discussions, robatoris, baralles fraternals, conflictes veïnals i tota classe de problemes. També es posava a la disposició dels casos que així ho requeriren la prova de l’ADN per a resoldre dubtes sobre paternitats desconegudes o cerca de familiars. El programa es va emetre per Antena 3 Televisió durant dues temporades.

horaverdad2 horaverdad1

També vam poder veure-ho en el canal Nova (Antena 3 Televisió) en el programa “Ben Simple”. Un format que a Amèrica Llatina, sota el nom genèric de “Utilísima” estava triomfant. De fet, la producció i enregistrament del programa es va realitzar a Argentina, a Buenos Aires, en els estudis de Fox Pren 1 (la filial hispana de FOX).

7

Durant l’any 2009 per a Unibet.com, José Ángel Ponsoda es va implicar professionalment en dos treballs relacionats amb la imatge, i desenvolupats en Internet el primer i en Televisió el segon Punt 2 (Nou 2, segon canal de Canal 9 Radie Televisió Valenciana). Durant l’any 2000 “Telemaníax”, “Real Com la Vida” i era un magazín nocturn sobre històries humanes i personatges reals sobre els quals, en el seu moment, es van rodar pel·lícules

realvida1 realvida2

En Televisió Murciana, durant l’any 1998 José Ángel Ponsoda va ser redactor i presentador de “El Camp al Dia”. En Canal 37 Televisió d’Alacant, des de 1994 fins a 1999 – Presentador dels Informatius de la cadena.

1

En Tele 7 Comunitat Valenciana, l’any 2007 amb el programa “Un poquito más” on va ser presentador i director del magazín nocturn d’entreteniment.

tele72 tele73

Però José Ángel Ponsoda no solament ha treballat en la televisió, també ha treballat fent ràdio a Rádio Express València. Diari Digital Roig i Blau, durant els anys 2010 i 2011, on compaginava els seus treballs enfront de les càmeres amb la seua primera incursió en el món de la ràdio. Va ser director i presentador de l’edició nocturna dels Informatius. “Notícies Nit” macro espai informatiu i divulgatiu sobre les notícies de la ciutat de València. S’emetia de dilluns a divendres, en directe, de 20 a 22’30h.

L’any 2011 José Ángel Ponsoda va passar dels Informatius de la nit al magazín del matí Ràdio Express València. També com a director i presentador, “Bon dia València”, un magazín d’informació i entreteniment, en directe, de dilluns a divendres.

Podeu visitar la seua pàgina web www.joseangelponsoda.com