Jaime Gil i Arastell ha sigut elegit com el nou president de la Federació Junta Fallera de Sagunt per als pròxims exercicis 2020 – 2021 durant el transcurs de la reunió extraordinària de presidents que ha tingut lloc en el Museu Faller. El nou representant de l’entitat fallera comarcal va rebre 29 vots a favor, i una comissió va estar absent en el moment de la votació.

EleccionPresidente19_3 EleccionPresidente19_1

Jaime Gil és faller de l’A.C. Falla Plaça del Sol de la qual ha sigut President els anys 2016, 2017, 2018, i aquest últim any va exercir el càrrec de Secretari General de FJFS.

EleccionPresidente19_2 EleccionPresidente19_4

Cal recordar que Jaime va ser l’únic candidat que es va presentar a aquest càrrec després que el termini de presentació de candidatures expirara el passat 7 d’abril; així mateix, la setmana passada es va dur a terme un acte públic on va donar a conéixer a part de la directiva que li acompanyarà durant aquests dos exercicis, i explique que la seua intenció és intentar mantindre l’aconseguit fins ara, tant material com humà en la candidatura anterior, sobretot les relacions amb les associacions i empreses de la Comarca, JCF, G6, Alacant, Castelló, Ajuntament de Sagunt, Gilet i Faura.

EleccionPresidente19_5

Relació bidireccional amb la taula de Presidents i Presidentes, Cultura, Esports, Secretaria i Playbacks, escoltant, dialogant i treballant sempre pel bé comú. Acceptant noves propostes que puguen aportar per a continuar creixent.

Continuar potenciant la imatge de FJFS fóra de la Comarca, acudint als actes més rellevants de les diferents festes de la Comunitat Valenciana i continuar col·laborant amb la Regidoria de Cultura i Turisme, mantenint les bones relacions que actualment existeixen

EleccionPresidente19_6 EleccionPresidente19_7

També va comentar que en la seua executiva, es veuran cares noves acompanyades d’algunes una mica més conegudes, un mix d’experiència i il·lusió per viure les Falles des d’una nova perspectiva. Gent treballadora, plena d’il·lusió per donar el millor de si mateixa.