El casal de la falla La Palmera va ser el lloc triat per la Federació Junta Fallera de Sagunt per a dur a terme el tradicional acte d’inauguració dels campionats de jocs de taula que es va dur a terme divendres passat, 17 de juny, i que va comptar amb la presència de les dues màximes representants de la festa josefina del Camp de Morvedre, Beatriz Alós i García i María Villar i Cayuela, que van estar acompanyades pel president de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Rafael Burgos, i el vicepresident de Comunicació, David Pardo.

JuegosMesa16_7

JuegosMesa16_9

JuegosMesa16_10


Durant els pròxims mesos, els casals de la comarca es convertiran en les seus dels diversos campionats de jocs de taula que organitza, anualment, la delegació d’Esports de la Federació Junta Fallera de Sagunt, tals com parxís, domino, bolot o guinyote, entre uns altres.

JuegosMesa16_6

JuegosMesa16_11


D’altra banda, el cap de setmana passat, van tenir lloc les finals de les competicions de futbol sala en el pavelló José Veral de Port de Sagunt, tant la de categoria infantil com l’adulta. Quant als més xicotets, es van enfrontar en la final les falles El Palleter i La Victòria, aconseguint véncer amb un marcador de 2-1 aquesta última comissió. El tercer lloc va ser per a Gilet que es va imposar, en el torn de penals, a Plaça del Sol.

JuegosMesa16_3

JuegosMesa16_4

En els adults, Plaça Rodrigo va ser la vencedora d’aquesta competició després de guanyar a Doctor Pals per quatre gols a tres en la final celebrada aquest diumenge. La tercera posició va ser per a la falla La Victòria que va aconseguir una folgada victòria, amb un marcador a favor de 8-0, davant la comissió El Tronaor.

JuegosMesa16_2