Divendres passat, 24 de febrer, es va dur a terme la inauguració de l’exposició de les fotografies de totes les Falleres Majors del Camp de Morvedre que, anualment, organitza i realitza el fotògraf oficial de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Paco Bono, i que es pot veure en els aparadors de la Floristeria Sayas de Port de Sagunt. En aquesta mostra estan retratades les màximes representants de totes les comissions així com de la Federació Junta Fallera de Sagunt i les seues respectives Corts d’Honor.

FotosSayas17_1

FotosSayas17_2

FotosSayas17_3

FotosSayas17_4

FotosSayas17_5

Aquesta inauguració, que va comptar amb nombrós públic assistent, va estar presidit, precisament, per les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí, i va comptar amb la presència de representants del consistori saguntí com és el cas de la regidora de Cultura Popular, Remei Torrent, entre uns altres.

FotosSayas17_6 FotosSayas17_7

Aquesta exposició podrà veure’s en els aparadors d’aquesta floristeria fins al pròxim 20 de març, una mostra molt concorreguda ja que són molts els curiosos que s’acosten fins a aquest lloc per a conèixer més d’a prop a la representació de la festa josefina de la comarca del Camp de Morvedre.