Divendres passat, 23 de febrer, es va dur a terme la inauguració de l’exposició de les fotografies de totes les Falleres Majors del Camp de Morvedre que, anualment, organitza i realitza el fotògraf oficial de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Paco Bono, i que es pot veure en els aparadors de la Floristeria Sayas de Port de Sagunt. En aquesta mostra estan retratades les màximes representants de totes les comissions, així com de la Federació Junta Fallera de Sagunt i les seues respectives Corts d’Honor.

NitAlbaesI18_1 NitAlbaesI18_3 NitAlbaesI18_2 NitAlbaesI18_4

Aquesta inauguració, que va comptar amb nombrós públic assistent, va estar presidida, precisament, per les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Mar Gimeno i López i Andrea Escribà i Fernàndez, i va comptar amb la presència de representants del consistori saguntí.

NitAlbaesI18_5 NitAlbaesI18_6

Aquesta exposició podrà veure’s en els aparadors d’aquesta floristeria fins al pròxim 20 de març, una mostra molt concorreguda ja que són molts els curiosos que s’acosten fins a aquest lloc per a conèixer més d’a prop a la representació de la festa josefina de la comarca del Camp de Morvedre.