Trobada15_7

El passat diumenge dia 21 tingué lloc a la localitat de Faura la I TROBADA FALLERA. Des de les 10h del matí en què començà el muntatge dels tallers proposats per cadascuna de les comissions participants, i fins les 14.30h en què s’acabaren de replegar, el matí estigué ambientat per les diferents activitats que es realitzaren.

Trobada15_4

A les 11h tingué lloc el CONCURS de DIBUIX INFANTIL en què participaren al voltant d’un centenar de xiquets i xiquetes de les diferents comissions de FJFS, presidit per la Fallera Major Infantil, Ada Fraj i la seua cort d’honor. En aquesta ocasió el concurs es va poder realitzar amb les taules i cadires disposades dins el recinte de l’auditori del Parc de La Canaleta, el que va afavorir la bona realització dels dibuixos. En acabar, a cada participant se li va obsequiar amb un esmorzar.

Trobada15_5

Trobada15_6

A les 12h es va procedir a la inauguració de la FIRA DE TALLERS per part de les FFMM i respectives corts d’honor qui acompanyades pel President i Vicepresident de FJFS van fer un recorregut inicial per tots els tallers. En aquestos es podien realitzar activitats manuals amb materials reciclats i reciclables com adornos nadalencs, jocs malabars, planters de semilles, pompons, papallones, etc…

Trobada15_12

Trobada15_8

Trobada15_11

Trobada15_10

A les 12.30h hi va haver una REPRESENTACIÓ DE TITELLES patrocinada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Faura, la qual mantingué molt entretinguts als xiquets i majors que hi participaren.

Trobada15_16

Trobada15_15

Trobada15_14

Des de la FJFS volem agrair la col·laboració prestada per la Regidora de Cultura i la Policia Local de l’Ajuntament de Faura qui en tot moment ens va facilitar la realització d’aquesta nova activitat proposada des de la Delegació de Cultura de FJFS, posant a la nostra disposició l’espai necessari, així com taules i cadires i la vigilància de l’accés al recinte.

Trobada15_3

Per acabar la jornada tingué lloc al Pavelló Municipal un DINAR POPULAR en el que van participar més de 300 persones, el qual estigué organitzat per l’AC FALLA VILA DE FAURA.

FOTOS: PACO BONO