LA SOLIDARITAT EN TEMPS DE PANDÈMIA

FACOSA, Federació d’associacions de comerç de Camp de Morvedre i FEDERACION JUNTA FALLERA DE SAGUNT, han estret llaços i entregaran targetes per a gastar en el comerç local als seus PREMIATS de l’any 2021.

facosa21 _1

FACOSA i les associacions de comerciants que la componen:
-“Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt”
-“ACPS-Associació de Comerciants i Professionals de Port de Sagunt”
-“Associació de comerciants de Barri antic” i
-“Associació de Comerciants 9 d’octubre”.

Juntament amb FEDERACION JUNTA FALLERA DE SAGUNT han creat unes targetes de regal per a entregar a tots els seus premiats en els diferents concursos de l’exercici 2021.

Una vegada més la solidaritat es demostra en aquests temps tan difícils per a un sector tan afectat com és el del xicotet comerç. Federació Junta Fallera de Sagunt ha acordat amb FACOSA l’adquisició de diverses targetes perquè se’ls entregue com a premis a tots aquells guanyadors en els diversos concursos que s’han celebrat al llarg de l’exercici 2021 i que li serviran per a adquirir els productes que desitgen en el comerç local.

FACOSA i FEDERACION JUNTA FALLERA DE SAGUNT amb el comerç local…

A més, Dolores Torrent, Presidenta de FACOSA i Jaime Gil, President de la Federació Junta Fallera de Sagunt, van més enllà, i ens volen traslladar la importància del xicotet comerç, accions com aquesta fan que les nostres ciutats estiguen vives i ens demostren que el xicotet comerç i la nostra festa de les FALLES són més solidaris que mai.

“ Us esperem en els nostres negocis de sempre.”

Comerços de Sagunt i Port de Sagunt juntament amb la festa de les FALLES.