Les festes patronals de Port de Sagunt van finalitzar el passat 15 d’agost amb una intensa jornada en la qual van estar presents les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Beatriz Alós i García i María Villar i Cayuela. Les màximes representants de la festa josefina del Camp de Morvedre van acudir, al costat del president, Rafael Burgos, a les tradicionals cucanyes marítimes que es van dur a terme en la dàrsena pesquera del moll de Port de Sagunt.

FinFiestasPto2016 (1)

FinFiestasPto2016 (2)

La travessia nadant o el pal greixat van ser algunes de les activitats que es van realitzar durant aquell matí i que van precedir, potser, a l’esdeveniment més esperat per tots com és el llançament de pilotes i ànecs de goma incloent, alguns d’ells, premis en metàl·lic per a aquells que es feren amb les pilotes agraciades.

FinFiestasPto2016 (3)

 

A la vesprada, les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, acompanyades pel president de l’entitat fallera i el vicepresident de Relacions Externes, Antonio Fresno, van acudir a la missa, i a la posterior processó, que, anualment, es duu a terme en honor a la Verge de Begonya en la parròquia que porta el mateix nom.

FinFiestasPto2016 (8)

FinFiestasPto2016 (6)

 

FinFiestasPto2016 (7)

FinFiestasPto2016 (3)