Crida18_29 Crida18_25

Federació Junta Fallera de Sagunt té la necessitat, com en anys anteriors, de contractar diversos serveis i subministraments d’indumentària valenciana, entre els quals es troba la confecció dels vestits oficials que lluiran les Falleres Majors de FJFS i les seues Corts d’Honor de l’any 2019.

Per això, i amb l’objectiu d’oferir la possibilitat de presentar-se a la contractació a quantes empreses estiguen interessades a oferir aquest servei, s’obri un període de presentació de pressupostos perquè es puga enviar les propostes d’acord amb els requisits exposats en les bases publicades en la Web de FJFS. (http://fjfs.es/propostes-subministrament-d-indumentaria-valenciana).

L’elaboració dels vestits de les dues Falleres Majors i les seues dotze Corts d’Honor deu complir determinats requisits, com ser realitzat a partir del model de mànigues afarolades (segle XIX), ser fidel a la tradició i el respecte a la indumentària tradicional valenciana i hauran d’estar disponibles per a la primera quinzena d’agost.

Entre els criteris d’adjudicació, a més del preu, es valoraran entre altres factors, la trajectòria professional de l’empresa, la metodologia de treball, les propostes de disseny, l’equip humà amb el qual explica l’empresa o que l’empresa estiga acreditada com a empresa artesanal de la Comunitat Valenciana.

La documentació de les propostes es podrà enviar per correu electrònic a l’adreça indumentaria@fjfs.es amb anterioritat a l’1 de Juny de 2018.