Les falles del Camp de Morvedre van iniciar divendres passat, 7 de febrer, les seues tradicionals Nit d’Albaes, que plenaran el programa festiu de la comarca durant tots els divendres d’aquest mes de febrer. Aquesta primera jornada es va iniciar, a les 21 hores, a les portes de la Tinença d’Alcaldia al Port de Sagunt.

NitAlbaes_SectorII-2 NitAlbaes_SectorII-27 NitAlbaes_SectorII-16

La comitiva va estar encapçalada per les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Sandra Ordiñaga i Aitana González, el president de l’entitat fallera, Jaime Gil, el Vicepresident Miguel García, l’Alcalde de Sagunt, Darío Moreno, la regidora de Festes i Cultura Popular, Asun Moll i altres membres de la corporació municipal saguntina.

NitAlbaes_SectorII-14 NitAlbaes_SectorII-4

Després de la primera parada a la Tinença d’Alcaldia, es va continuar per la casa de la Fallera Major de Federació i els diversos Casals de les comissions falleres que formen part del sector II, La Victòria, La Palmereta, 3 d’Abril, Plaça Ibérica, El Palleter, Xurruca-Hispanitat i Eduardo Merello, comissió a la qual pertany la Fallera Major Infantil de Federació, on va finalitzar l’acte sobre les 2 del matí.

NitAlbaes_SectorII-37 NitAlbaes_SectorII-36 NitAlbaes_SectorII-32 NitAlbaes_SectorII-40 NitAlbaes_SectorII-29

NitAlbaes_SectorII-53

Divendres que ve 14 de febrer tindrà lloc la segona Nit d’Albaes, en aquest cas, la corresponent a les comissions del Sector III.