El dilluns 13 de febrer, un grup de falleres de l’AC falla Teodoro Llorente han girat visita a les instal•lacions fabrils que la multinacional LafargeHolcim posseïx en la nostra ciutat.

A més de la fallera major de la comissió, Rocío Noverques, la vicedelegada de cultura i la d’activitats diverses altres integrants de la comissió s’han interessat per les característiques de l’empresa, el procés productiu i altres singularitats magníficament explicades per dos dels seus empleats, Julián i Socorro, els que a més d’explicar tots els detalls dels aspectes de seguretat, I+D+I, tractaments mediambientals, responsabilitat corporativa i quantes qüestions han sigut plantejades per les visitants han demostrat verdadera passió pel seu treball i un amabilitat extraordinària.

TeodoroLafarge17 (1)

Altres treballadors de diferents àrees, han compartit amb les nostres falleres un enriquidor intercanvi d’opinions que ha contribuït que l’experiència haja sigut encara més completa.

En este sentit la fallera major de la comissió, Rocío Noverques Gómez ha declarat, arreplegant l’opinió de la resta de la comitiva, la grata sorpresa que ha suposat per a elles veure unes instal•lacions tan avançades, segures i compromeses amb l’entorn. Indicant en este sentit l’important que és la labor divulgativa tant de l’empresa, acollint este tipus de visites, com de les comissions falleres que cada dia s’impliquen més en l’entorn que els rodeja més enllà de l’àmbit festiu, en qualsevol aspecte que tinga a veure amb la ciutat. Com és el cas d’esta comissió que igual promou una arreplega d’aliments que col•labora amb altres associacions de caràcter cultural i social.

TeodoroLafarge17 (2)

El conjunt de visitants ha conclòs que la millor manera de conéixer la realitat de l’empresa és escoltar i veure en directe aspectes desconeguts per la població que han de veure tant amb la seguretat com amb el medi ambient. Esta visita es complementarà amb una molt més nombrosa que es realitzarà dijous que ve a la pedrera del Salt del Llop, en la que participaran tant la comissió adulta com la infantil.

Esta és un més de les moltíssimes activitats que la nostra comissió està realitzant al llarg de l’exercici davall el lema “Festa i falla en femeni” i que com reiteradament s’ha posat de manifest comprén aspectes socials, culturals, mediambientals en un projecte multidisciplinari.