ExpoLlibrets15_4

Dijous passat dia 18 es va inaugurar a la Sala d’Exposicions Glorieta de la Fundació Bancaixa, l’exposició El llibret de falla (1850-2015). Explicació i relació de la festa organitzada per la Subdirecció General de Política Lingüística de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport en col·laboració amb la Federació Junta Fallera de Sagunt i Fundació Bancaixa.

ExpoLlibrets15_3

A aquesta inauguració van assistir les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, María Moliner i Ada Fraj acompanyades per membres de l’executiva, així com l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández i l’alcalde de Gilet. Salva Costa acompanyats per membres de les corporacions municipals.

ExpoLlibrets15_6

ExpoLlibrets15_2

L’exposició que es podrà visitar fins al pròxim 25 de juliol en la sala d’Exposicions Glorieta de Sagunt amb entrada gratuïta i en horari de dimarts a dissabte, de 17 a 21 hores, ens mostra l’evolució dels llibrets des de l’any 1850 fins a l’actualitat e inclou una selecció de més de 30 llibrets aportats per la Federació Junta Fallera de Sagunt al costat de reproduccions d’altres localitats de la Comunitat Valenciana que pretenen mostrar la funció social, històrica i cultural dels llibrets de falla.

ExpoLlibrets15_5