Després del descans estival ben merescut, l’associació cultural falla els Vents es posa en marxa.

Vents-Expo19

El pròxim 16 de setembre a les 19:00, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica de l’ivaj “No em tocs el WhatsApp” , en el Casal ubicat en el carrer Vent de gregal 17 del Port de Sagunt.

Està exposició és el resultat de la convocatòria al concurs fotogràfic, que realitza l’Institut Valencià de la Joventut, per a sensibilitzar i transmetre valors de convivència, educació i respecte. Així com per a eliminar qualsevol tipus d’actitud violenta cap a les dones.

Des de la delegació d’igualtat de la falla, s’ha oferit esta activitat als col·legis i instituts de la localitat així com tallers posteriors per a poder arribar al màxim públic possible.

Tot centre educatiu que vullga visitar l’exposició ha de concertar cita en el següent correu electrònic: actividadeselsvents\@gmail.com.

I la resta de públic pot pot visitar-la del 16 al 20 de setembre de 18:00h a 20:00h. Amb esta activitat l’Associació cultural falla els Vents seguix el compromís de solidaritat i acció que li va fer mereixedora del premi “A la falla més sostenible de Lafarge 2018/2019 “.