L’Associació Cultural Falla Plaça Rodrigo va celebrar el passat divendres per la vesprada un acte solidari de recollida de joguets i aliments. La jornada el lema de la qual va ser ‘Cap xiquet sense joguet’ va comptar amb gran participació no solament de fallers, sinó de moltes persones de la localitat que van voler acostar-se i sumar-se a la iniciativa.

RodrigoPapaNoel-161

RodrigoPapaNoel-162

RodrigoPapaNoel-163

RodrigoPapaNoel-168

Des de la comissió, han destacat el gran acolliment de la jornada solidària, en la qual, a més de gran quantitat de joguets, van poder recaptar-se tot tipus d’aliment que aniran destinats al Centre Solidari d’Aliments de Sagunt. Així mateix, la Falla Plaça Rodrigo ha volgut agrair a tots els participants el seu gest de solidaritat, doncs gràcies a ells “moltes famílies podran passar un nadal millor”.

RodrigoPapaNoel-167

RodrigoPapaNoel-166

RodrigoPapaNoel-165

L’acte va donar començament a les 18 hores amb una xocolatà i un taller infantil, en col·laboració amb l’escola infantil Sol & Lluna. Més tard, xicotets i majors van poder gaudir de la visita del Pare Noel per a donar tancament a l’acte solidari.