Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Beatriz Alós iGarcía i María Villar i Cayuela, van participar en la processó que, anualment, es celebra en Port de Sagunt per a commemorar la festivitat de la Verge del Carme, patrona dels mariners.

ProcVirgenCarmen16 (5)

ProcVirgenCarmen16 (6)

Les màximes representants de la festa josefina del Camp de Morvedre van estar acompanyades pels vicepresidents d’assumptes generals i comunicació, Miguel Huguet i David Pardo, respectivament en un esdeveniment en el qual també van participar les Falleres Majors i presidents de la falla La Marina i integrants de les cases regionals de la localitat.

ProcVirgenCarmen16 (8)

ProcVirgenCarmen16 (9)

L’acte va començar en el port marítim on tota la comitiva va acudir per a dur a terme una processó marinera on, acompanyats per la imatge de la verge, es va fer, com sol ser ja tota una tradició, una ofrena floral pels mariners caiguts. Posteriorment, ja tots en terra, es va iniciar la processó terrestre que va passar per diversos carrers de la zona marítima de Port de Sagunt que els seus veïns havien decorat per a l’ocasió.

ProcVirgenCarmen16 (1)

ProcVirgenCarmen16 (2)

ProcVirgenCarmen16 (3)

Aquesta processó va acabar amb l’arribada de la imatge de la Verge del Carmen a la parròquia que porta el seu nom i el tret d’un castell de focs artificials que va marcar el final de les festes en honor a la patrona dels mariners que es van iniciar dissabte passat 9 de juliol i en el programa del qual s’han desenvolupat activitats per a totes les edats.

ProcVirgenCarmen16 (4)

ProcVirgenCarmen16 (11)