Amb l’aforament limitat per davall del permés i totes les mesures necessàries per a garantir la seguretat del mateix

Dissabte que ve 31 d’octubre a les 19.30h a l’Auditori Joaquín Rodrigo es realitzarà l’acte de lliurament dels premis de categories i activitats ja atorgats i que van quedar ajornats amb la declaració de l’estat d’alarma el mes de març passat.

Els premis a entregar serien els corresponents a Llibret, Cavalcades, Ninot Indultat i Igualtat. A diferència dels premis de Monument i decoració de carrers, que no van poder ser atorgats, aquests guardons ja han sigut valorats i ja tenen comissions guanyadores, per la qual cosa s’ha decidit entregar i evitar que se solapen amb els d’aquest nou exercici.

Per garantir la seguretat dels assistents s’han pres totes les mesures i garanties determinades per les autoritats sanitàries, fins i tot reduint l’aforament permés en aquesta mena d’actes culturals. D’aquesta manera, l’aforament serà controlat mitjançant preinscripció i assignació prèvia de butaques, presa de temperatura, ús de gel hidroalcohólic, utilització de màscares, distància de seguretat i reducció de la duració de l’esdeveniment.

D’aquesta manera, la taula de presidents i presidentes de Federació Junta Fallera de Sagunt ha decidit reprendre l’agenda fallera amb aquest acte cultural que serà retransmés en xarxes perquè tots els fallers i falleres puguen tindre accés i puguen gaudir-ho des de les seues cases.

premis_banderins