Dimarts passat dia 19, es va acomiadar el que fins al moment havia sigut el president durant els dos últims anys Federació Junta Fallera de Sagunt, Enrique Javier Docón i Barriopedro.

Presidente2016 (2)

Enrique Javier emocionat va agrair a tot el seu equip directiu el gran treball realitzat durant aquests dos últims anys, a les Falleres Majors de Federació que havien compartit amb ell aquests dos anys de mandat i als representants polítics dels Ajuntaments de Sagunt, Gilet i Faura.

Presidente2016 (1)

Una vegada realitzada el comiat de l’últim equip directiu de Federació, es va presentar en públic l’únic candidat a presidir l’entitat fallera per a aquests dos pròxims anys. Rafa Burgos, conegut membre de la falla Plaça Rodrigo qui fins al moment havia sigut Secretari General durant els sis últims anys va donar a conèixer el seu programa i l’equip amb el qual explica en un acte realitzat en el museu faller davant les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Beatriz Alós i María Villar, la regidora de Cultura Popular, Remei Torrent i membres de les diverses comissions de l’entitat fallera.

Presidente2016 (5)

Rafa assegura que ell i el seu equip són conscients de l’òptim punt de partida en el qual es troben les falles de la nostra comarca però no obstant açò consideren que el marge de millora és molt ampli. Entre les propostes que presenta el nou candidat es troben la tramitació de BIC i BINM, inici d’expedient de Festa d’Interés Turístic Internacional, incrementar convenis de col·laboració amb les empreses locals, realitzar canvis en el Llibre Oficial de FJFS realitzant un tractament integrat de llibret i cultura, recuperació de memòria històrica de FJFS, agilitar l’acte de l’Exaltació, Revisar el format dels Play-bakcs amb l’objectiu d’ampliar l’aforament, realitzar tallers i formació en protocol i indumentària, millores en l’àrea d’agermanament, entre moltes altres propostes.

Presidente2016 (4)

Dimarts que ve dia 26 d’abril es durà a terme la votació en la taula de presidents on es sabrà realment si Rafa Burgos és el pròxim president per als pròxims dos anys.