Un any més, l’Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt va acollir l’acte de comiat de les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt 2019, Inés Miret i Paula Marrón, així com de les seues corts d’honor.


L’acte, que es va celebrar dissabte passat 24 d’agost, va congregar a les 30 comissions del Camp de Morvedre, així com a familiars, amics i públic en general, convertint-se a més en l’últim acte oficial de les màximes representants falleres de 2019.

També van acudir a la cita, l’Alcalde de Sagunt, Darío Moreno, la regidora de Festes i Cultura Popular, Asun Moll, la tinent d’alcalde de Faura, Consol Durán, així com diferents regidors i representants del consistori saguntí.

L’acte va incloure els tradicionals discursos per part de les Falleres Majors i Presidents de les comissions, així com de les integrants de les corts d’honor d’Inés i Paula, que els van dedicar paraules d’agraïment i afecte per tot el viscut durant enguany que han compartit.

A continuació van ser la regidora Asun Moll, l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno i el president executiu de Federació, Jaime Gil, els encarregats de dirigir unes paraules a Paula i Inés, recordant moments del seu regnat. Després dels discursos, se’ls van entregar uns quadres recordatoris del seu any, de la mà del President Executiu i el Vicepresident General, Paco Giménez.

El punt i final el van posar les mateixes Inés Miret i Paula Marrón, en prendre la paraula per a acomiadar-se i agrair a tots aquells que d’una o l’altra manera han fet del seu regnat com a màximes representants de les falla del Camp de Morvedre, inoblidable.