Playbacks17_28

 

Les falles del Camp de Morvedre han decidit modificar la data i el lloc de la celebració tant del concurs com el certamen de playbacks que organitza anualment la Federació Junta Fallera de Sagunt. Dimarts passat, 9 de maig, es va celebrar la votació de la proposta llançada per l’executiva presidida per Rafael Burgos, perquè aquest acte, que congrega anualment a milers de persones, es duga a terme al setembre i a l’aire lliure.

Així doncs, un total de 24 comissions falleres van votar a favor d’aquesta proposta mentre que cinc d’elles ho van fer en contra i una única falla es va abstenir. D’aquesta manera, a pesar que el lloc encara està per determinar, des de la Federació Junta Fallera de Sagunt ja s’està treballant per a dur a terme aquests actes durant el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre.

Com va informar el president de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Rafael Burgos, durant la presentació d’aquesta proposta, l’objectiu de l’entitat festiva de la comarca és que puguen assistir a aquests dos esdeveniments el major nombre possible de persones, tant fallers com els quals no ho són, per a poder gaudir de l’espectacle que es duu a terme i que les comissions falleres preparen durant mesos. I és que el problema de l’aforament dels mateixos s’ha vingut repetint any rere any i que es va a intentar solucionar amb aquesta modificació.