Enguany l’A.C. Falla Teodoro Llorente ha volgut donar-li la importància que mereix als seus infantils. Per a això esta comissió està realitzant activitats durant tot el curs faller per a els els seus fallers més xicotets, intentat inculcar-los així un principi bàsic per a tots: les falles duren 365 dies, no una setmana.

TeodoroArboles17_1

Les delegades d’infantils, Marta Cabañas i Candela Noverques, han apostat per una sèrie d’activitats culturals, socials i mediambientals. Esta és la raó per la qual diumenge passat 12 de febrer, anessen junt amb el seu president infantil, les seues falleres majors i altres components de la comissió infantil a plantar arbres a la plaça de la Independència.

TeodoroArboles17_2

Esta activitat de jardineria sostenible amb motiu del dia de l’arbre, davall el lema ” DÓNA-LI VIDA A LA CIUTAT, DÓNA-TE VIDA “, va poder dur-se a terme gràcies als magnífics organitzadors de l’Associació de Veïns de la Victòria, els que van estar molt atents i amables amb la xicalla de Teodoro Llorente. Va ser una excursió molt entretinguda per als més menuts que van aprendre moltes curiositats sobre la flora que trobem en les places i parcs de la nostra ciutat.

TeodoroArboles17_3

En esta jornada, les delegades van voler inculcar-los als més xicotets la importància que tenen els xicotets actes amb què contribuir al benestar dels veïns i col·laborar amb el medi ambient.

TeodoroArboles17_4

Després d’esta experiència, feliços per que els seus noms estaven en alguns arbres, es van dirigir al riu, on una de les seues falleres, Cristina Muñoz Bueno, estudiant de ciències mitjà ambientals, va compartir els seus coneixements amb la resta de fallers.

TeodoroArboles17_5

Van plantar llavors per a cuidar-les en les seues cases, van aprendre sobre la flora i la fauna de la nostra ciutat, aprenent que plantes són autòctones, com el lliri groc, i quals al·lòctones. Mai més els infantils de la Teodoro arrancarea una canya, perquè són plantes invasores.

Marta i Candela han declarat que estan molt satisfetes amb la seua labor enguany, que estan disfrutant amb els xiquets i que és important dur a terme este tipus d’activitats, ja que les falles són més que una festa.