Diumenge passat, 16 de juliol, va finalitzar el programa d’actes que l’A.C.F. Verge del Carmen de Port de Sagunt havia organitzat des del cap de setmana anterior en honor a la patrona dels mariners, en la presentació dels quals també van estar presents les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Ana Isabel Dorado, acompanyades pel vicepresident de Comunicació, David Pardo.

VirgenCarmen1718 VirgenCarmen1719

Durant aquesta jornada, al matí, l’església del Carmen va acollir l’ofici d’una missa en honor a aquesta imatge que va estar presidida per l’arquebisbe de València, Antonio Cañizares, i que va comptar amb la presència de les màximes representants de la festa josefina del Camp de Morvedre, així com d’altres autoritats i entitats convidades. Les Falleres Majors, acompanyades pel president, Rafael Burgos, i el vicepresident de Cultura, Ricardo Antonino, van participar també en l’ofrena floral en honor a la Verge del Carmen.

VirgenCarmen172 VirgenCarmen171

A la vesprada va tindre lloc la tradicional processó on es va portar a la imatge de la patrona dels mariners. Al costat de Raquel Martín i Ana Isabel Dorado, van estar en aquest esdeveniment religiós el vicepresident de Relacions Externes, Antonio Fresno, i el seu homòleg de Festejos, Aitor Muñoz, així com els representants de la falla La Marina. En un primer moment es va dur a terme la processó marinera en el port de Sagunt que va donar pas a la terrestre, que va discórrer per diversos carrers del nucli del Port fins a la Tinença d’Alcaldia, on es va disparar un castell de focs artificials com a punt final d’aquests festejos.

VirgenCarmen1716 VirgenCarmen1711 VirgenCarmen1710 VirgenCarmen177 VirgenCarmen176