El Centre Cívic de Port de Sagunt va acollir ahir a la vesprada la sessió inaugural del VI Congrés Faller que les comissions del Camp de Morvedre realitzaran durant els pròxims mesos per debatre i modificar el seu reglament faller, l’última versió del qual és de juny del passat any 2012. En aquest esdeveniment, que va presentar el vicepresident de Relacions Institucionals, Antonio Fresno, van estar presents les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Beatriz Alós i García i María Villar i Cayuela, al costat del president de l’entitat comarcal, Rafael Burgos.

IVCongreso_ 1

IVCongreso_ 2


IVCongreso_ 7

Durant aquesta primera sessió, els 142 congressistes van triar a la taula que es va a fer càrrec de l’organització d’aquest congrés. Finalment, van ser sis les persones que es van presentar per a formar part de la mateixa, quedant de la següent forma: presidenta, María Moliner, vicepresidents, Enric Cuenca, Fernando Gregorio i Paco Quiles, secretari, Juan José Monge, i vicesecretari, Vicente Martín.

IVCongreso_ 10

IVCongreso_ 14

IVCongreso_ 16

Els congressistes podran presentar les seues esmenes fins divendres que ve, 15 de juliol, les quals seran debatudes i sotmeses a votació durant les següents sessions del VI Congrés Faller que es duran a terme una vegada passat l’estiu.