Artistes Mocador 2023

firma artistas 2023 (1)

La falla saguntina ha confiat de nou el disseny i la maquetació del seu llibret al prestigiós estudi creatiu, Yogur de Fresa.

Han estat uns mesos de treball intens de tot l’equip i per fi podem anunciar a les persones que ens faran somiar i gaudir aquest any 2023 amb un projecte innovador, coherent i reivindicatiu. Des de la comissió volem agrair la gran creativitat i identificació amb les inquiteudes plantejades de Manolo Martín, Miguel H i Miquel Platero.

No és necessari presentar a aquests prestigiosos artistes i creatius que ens han proposat les mil meravelles per a delit dels seus visitants en la secció especial de València o la Plaça de l’Ajuntament de València. Destacar que la Falla infantil i el disseny de la gran, serà a càrrec d’un dels millors artistes del moment, Miguel H i l’execució de la falla adulta la portarà a càrrec el prestigiós taller de Manolo Martín, artista de: “Açò també passarà”, al costat de José Ramón Espuig, també coneguda com “La Meditadora” d’Escif.

D’altra banda, deixarem constància escrita i visual de tot el que els artistes ens proposen en el llibret, que una vegada més l’estudi Yogur de Fresa es farà càrrec. Des de l’any 2004 hem confiat en ells i ens han donat moltes alegries:”durant aquests déneu anys, sempre hem considerat un nou repte els tems plantetjats, és un goig per a nosaltres dissenyar un referent dels llibrets” ens apunta Miquel Platero.