La comissió consolida la seua marca en la vessant sostenible.

MO_MOCADOR_2016

La falla El Mocador de Sagunt utilitzarà materials sostenibles i respectuosos amb el Medi Ambient per a la construcció del seu monument que es plantarà el pròxim mes de març. Amb aquesta acció el que pretén aquesta comissió de la capital del Camp de Morvedre és aconseguir, a més a més, una cremà neta amb fum blanc, deixant de costat la utilització de suro, fent un monument amb base solament de fusta.

«Son moltes les accions que duguem a terme enguany en la conscienciació sostenible, però este és un avanç molt important, ja que podrem vore una cremà amb fum blanc, sostenible i innovadora. Esta acció és una xicoteta picada d’ullet a unes Falles més sostenibles», ha afirmat el president d’El Mocador, Ruben Morte.

És important recodar que el projecte d’aquesta comissió saguntina per a aquest 2016 és consolidar una marca sostenible, solidària, innovadora i igualitària, una acció que afegeix valor al seu projecte cultural amb el premi Mocador i Emili Llueca i el seu guardonat llibret, que s’ha convertit en un dels més importants dels que es publiquen a la Comunitat Valenciana.

Aquesta vessant sostenible també es podrà vore a la presentació de la falla que es durà a terme el pròxim dissabte, 16 de gener, a l’Auditori Joaquín Rodrigo a partir de les 19 hores, on serà exaltada la seua Fallera Major Infantil, Paula Cuevas, acompanyada pels presidents Oriol Garcia i Ruben Morte.

Per aquesta ocasió, els integrants d’El Mocador han preparat una decoració per a l’escenari elaborada amb materials reutilitzats. «Volem ser coherents amb la marca Mocador i en la decoració es podrà vore el resultat de quasi tots els tallers sostenibles que hem fet durant aquest exercici», han apuntat des d’aquesta falla de Sagunt.