Ahir, diumenge 14 de setembre de 2014, els representants de la Falla El Mocador varen firmar amb els artistes els contractes corresponents. Aprofitant per a presentar a la Comissió i al públic en general els “bocetos” de les seues falles així com l’entrega dels seus originals a les falleres majors per a l’exercici 2014-2015, Ana i Noelia.

Mocador2015

La falla infantil serà obra de l’artista CHRISTIAN GARCÍA-PARRADO amb el lema UNA FALLETA AMB 5R i la falla gran de l’artista MIGUEL BALAGUER amb el lema #INNOVEM. Per a Ruben Morte, president de la comisión: “aquest any hem dissenyat un projecte molt innovador que s’anirà comprovant durant tot l’any, a part d’humà, fet per persones per a persones. Per la seua banda el president infantil Oriol García destaca que “està molt xula la falla, i m’agrada participar en la seua realització amb els tallers que s’han organitzat des de la falla”

MocadorMonInf2015

MocadorMon2015

També des del Mocador destaquen que el proper 21 de setembre a les 12’30h en el Consell Agrari de Sagunt serà la proclamació de les Falleres Majors 2015, la Na Noelia Torres i N’Ana Gomis Gaspar, i la despedida de la fallera major de 2014 Maria Gaspar Juliá.