TeatroLuisCendoya

El grup de teatre de la falla Luis Cendoya del Port de Sagunt tornarà als escenaris per a representar la seua obra No es nada extraño. Aquesta obra, que ja va ser representada l’any passat a l’Auditori Municipal de Canet d’En Berenguer, es durà a terme el proper cap de setmana al Saló d’Actes del Teatre de Begonya, a les 19 hores.

Tanmateix, en aquesta ocasió, el grup de teatre torna a unificar la cultura amb la solidaritat ja que la recaptació que s’aconsiga durant el pase del dissabte, 8 de Novembre, anirà destinat, de manera íntegra, al Centre Solidari d’Aliments de Sagunt, entitat que ha agraït a aquesta associació cultural la disposició per la seua causa.

Sota la direcció de Rafael Garrido, aquesta obra narra la história de tres personatges, interpretats per Cristina Solaz, Teresa Aparicio i Ana Amparo Candel que no solament compartixen casa sinó també part de les seues vides. El repartiment el completa un del actors habituals d’aquets grup de teatre com és Juan Carlos Requena.

Amb més de catorze anys d’experiència, el grup de teatre Luis Cendoya del Port de Sagunt, ens mostra un muntatge on es parla dels problemes tan habituals com la difícil convivència, sobretot quan els homes irrumpixen en la relació que mantenen unes amigues.