Diumenge passat 17 de Juny a les 12h, el Casal dels Vents va tindre el privilegi de poder realitzar un “Almuerzo Literario”, en el que l’escriptora local Ruth Sicília presente el seu llibre “Mi empenetrable sonrisa”.

VentsAlmuerzoLiteraio18_4

Els Vents dóna veu a una dona lluitadora com Ruth, recolza a víctimes i, reivindica tot tipus de discriminació, d’abusos i fomenta la igualtat.

Durant l’exposició de l’escriptora, es va poder disfrutar de café i pastes fent l’esdeveniment pròxim i emotiu durant tota la presentació del llibre.

Tots i totes les assistents van poder inte-artuar amb l’escriptora, dialogant i preguntant sobre allò que s’ha plasmat en la seua obra, basada en fets reals.

VentsAlmuerzoLiteraio18_2 VentsAlmuerzoLiteraio18_3

“Mi impenetrable sonrisa” una història de superació en clau de dona. Ruth tenia una infància perfecta però es va veure truncada al patir abusos sexuals d’un altre menor del seu entorn, Santiago. Quan pareix que acaba un malson i s’allunya de Santiago, comença el Bullyng en el col·legi i a més continua trobant situacions hostils amb els hòmens, un intent de violació i una vida plena d’inseguretats on només troba l’alleujament en el menjar. Únicament es reflectix el seu patiment en els resultats escolars i en el seu sobrepes.

VentsAlmuerzoLiteraio18_5 VentsAlmuerzoLiteraio18_1