El passat diumenge, l’associació cultural Falla Eduardo Merello del Port de Sagunt celebrà el seu XIII Mig Any Faller, per commemorar que ja ens trobem en l’equador de la festa. Com ja és tradició en esta comissió pionera en la realització d’este acte, la jornada se centrà en l’organització de jocs infantils per als més menuts del barri, una “globotà”, paella de germanor i la cremà del monument faller al carrer del casal.

Merello-MigAny19_3

Les falleres majors i president infantil de 2019, María Andrés, Aitana González i Héctor Mateo van encendre la traca amb la que es marca que han passat sis mesos de les falles i resten només sis mesos per a tornar a tindre la festa fallera al carrer.

Merello-MigAny19_2

Este és el primer acte que la comissió d’Eduardo Merello celebra després de la proclamació dels nous càrrecs, que tingué lloc el passat 1 de setembre al Teatre de Begonya i en el que començaren el seu regnat Marta Martínez Muniesa i Ana Gargallo Alcaide, a les que acompanyaran en este exercici el xiquet Héctor Mateo Sanz i el President de la comissió, Adrián Luna García.

Merello-MigAny19_1