Sagunt acollirà el pròxim 20 de febrer un acte sense precedents en el món faller. Dotze falles de la comarca del Camp de Morvedre han unit esforços per a fer una presentació conjunta dels seus llibrets. “Dotze formes de veure el món, dotze formes de veure les falles”, que es plasmen en excel·lents treballs on s’aborden temàtiques molt interessants que inviten a reflexionar sobre aquesta festa alhora que la posen en valor.

Un esdeveniment que té com a objectiu potenciar el vessant cultural del món de les falles a través dels llibrets, per això el lema triat per aquestes dotze associacions culturals per al projecte és “Fem Llibret. Som Cultura”.

llibrets2020

L’Auditori Joaquín Rodrigo és l’escenari triat per l’AC Falla Doctor Palos, AC Falla La Palmera, AC Falla Luis Cendoya, AC Falla Penya El Mocador, AC Falla Els Vents, AC Falla La Victòria, AC Falla La Marina, AC Falla Mare Nostrum, AC Falla El Tronaor, AC Falla Plaça Rodrigo, AC Falla Eduardo Merello, AC Falla Teodor Llorente per a donar a conéixer els seus treballs. Un acte que comptarà amb la participació de la Companyia de Teatre Estable Faller de la Junta Central Fallera de València i que serà a benefici de Càritas, amb una entrada solidària aportant un producte d’higiene o aliments no peribles.

L’acte obrirà les portes a les 19 hores amb una mostra de llibrets on els assistents podran consultar, fullejar i disfrutar dels treballs realitzats per aquestes dotze comissions i que donarà pas a l’espectacle de presentació de les publicacions, al qual s’espera que assistisca el diputat de Cultura Xavier Rius.

#Femllibret #SomCultura #Sagunt