BelenRomano14_2
Sagunt acollirà, durant els dies 12-14-15-20 i 21 de desembre, el Betlem vivent que enguany celebrara la seua tretzena edició. El mercat municipal de Sagunt es convertirà, una vegada més, en un Pessebre de més 300 metres quadrats, realitzat per l’Associació Cultural Falla El Romano enquadrat en el tradicional mercat nadalenc organitzat pel Excel·lentíssim Ajuntament de Sagunt.

BelenRomano14_1

BelenRomano14_3

BelenRomano14_4

Es tracta d’un Pessebre monumental, un dels més grans de la Comunitat Valenciana, amb una escenografia i decorats realitzats de forma totalment artesanal i a escala, compost de les principals escenes que componen un Pessebre tradicional: el naixement, els pastors, els Reis Mags, el forner, el fuster, les castanyeres, etc.

BelenRomano14_5

BelenRomano14_6

Actors i animals de granja donaran vida a cadascuna de les estampes que conformen aquesta singular representació del naixement i estarà amenitzat per les clàssiques nadales populars, que faran les delícies dels xiquets i adults que ens visiten en tan assenyalades dates.

BelenRomano14_8

Aprofitem l’ocasió que ens brinden des d’aquest portal web, per a convidar al món faller, Federació Junta Fallera de Sagunt, comissions falleres, cases regionals i públic en general a visitar-nos.

BelenRomano14_7

Més informació aci

Feliç Nadal i pròsper any 2015.

BelenRomano14_9