Contacta con nosotros

Si quieres contactar con nosotros para resolver cualquier duda, compartir información de tu comisión, ampliar información o enviarnos cualquier tipo de sugerencia, puedes hacerlo a través del siguiente formulario.

Estaremos encantados de atenderte.

Su nombre (requerido)

Su e-mail (requerido)

Asunto

Su mensaje

captcha

¿Dónde estamos?

En este mapa podrás ver dónde tenemos nuestra sede.

Federación Junta Fallera de Sagunto

Plaza Tirant lo Blanc s/n

46520 Sagunto (Valencia)


En compliment de l’establit en el Reglament Europeu 2016/679 i la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que, mitjançant l’emplenament del formulari de contacte, les seues dades personals quedaran incorporats i seran tractats en un fitxer automatitzat denominat Portal Web, titularitat de Federació Junta Fallera de Sagunt amb la finalitat de poder gestionar la seua sol·licitud.
Federació Junta Fallera de Sagunt es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitats i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.
Vostè podrà de forma lliure i voluntària facilitar la informació que se li demana en els formularis excepte en els camps que apareixen com a obligatoris. La no introducció de la informació sol·licitada com a obligatòria podrà tenir com a conseqüència que no puga atendre’s la seua sol·licitud.
Així mateix, li informem de la possibilitat que té d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seues dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de Federació Junta Fallera de Sagunt, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal dirigit a: Plaça Tirant lo Blanc S/N 46520 Port de Sagunt- València.