Les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Beatriz Alòs i Maria Villar, disposaran un any més de cotxe oficial per als seus desplaçaments durant les falles 2016.

L’acord de col·laboració signat per segon any consecutiu amb l’empresa Automòbils Sagunt, posa a la disposició de Federació Junta Fallera de Sagunt dos vehicles Citroën en els quals es desplaçaran les falleres majors durant la setmana fallera, encara que ja han sigut utilitzats per a aquesta mateixa fi en diferents actes al llarg de l’actual exercici.

Els vehicles estaran identificats amb l’escut de la Federació, la qual cosa ajudarà a donar major visibilitat i repercussió als actes on es desplacen les pròpies Falleres Majors.

L’acte de lliurament es va oficialitzar el passat divendres dia 19 en les instal·lacions que Automòbils Sagunt té a Canet d’en Berenguer, on el director comercial Alberto Gómez va realitzar el lliurament de les claus a Beatriz i María, que estaven acompanyades pel president i vicepresident de FJFS, Enrique Javier Docón i Vicente Martín.

FOTOS: PACO BONO